• Categories
 • Jornades de portes obertes a l’IES Sant Feliu

  09/05/2017
  (Foto: RÀDIO SANT FELIU)

  L’Institut Sant Feliu de Guíxols realitza aquest any la Jornada de portes obertes en dues sessions: la primera, avui dimarts, 9 de maig a les 19’00 hores, amb informació sobre els Batxillerats i visita a les instal·lacions; la segona serà dijous, 11 de maig a les 19’00 hores i tractarà la  informació sobre els Cicles formatius i visita a les instal·lacions.

  Aquí podeu  trobar informació sobre els cicles que s’hi imparteixen.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies