• Categories
 • Bandera blava per a dues platges i el camí de ronda ganxons

  10/05/2017

  Les platges de les comarques gironines, amb 28 banderes blaves, n’han perdut dues respecte el 2016, segons la llista de l’ Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), feta pública ahir. Una distinció que l’ens atorga a platges, clubs nàutics i ports esportius que superen els llindars establerts en higiene, seguretat, sostenibilitat, atenció a la discapacitat i altres aspectes. Les dues platges de la Costa Brava que l’han perduda respecte l’any passat són Aiguablava i sa Riera, ambdues de Begur. Al nostre municipi , obtenen la bandera blava les platges dels nuclis de Sant Feliu de Guíxols i Sant Pol.

  La demarcació de Girona és la segona amb més distincions després de la de Tarragona, que lidera el rànquing català amb 42 banderes blaves.

  Quant als clubs nàutics distingits, no hi consta el de la nostra ciutat, però sí el Port Marina de Palamós o el Club Nàutic Port d’Aro. Pel que fa a les vies blaves o camins de ronda, obtenen la bandera el camí de ronda de s’Agaró i  el de Sant Pol a Sant Feliu.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies