• Categories
 • Tornaran a portar sorra de Begur a la platja de Sant Feliu

  12/05/2017
  Les màquines i el camió treballant per repartir la sorra a la platja ganxona, l'any passat. (ARXIU/EL PUNT-AVUI)

  Nova extracció de sorra de Begur per portar-la a la platja ganxona. La operació comporta extreure 3.000 metres cúbics de la platja de Sa Riera per portar-los a la platja de Sant Feliu, tal i com ja es va fer l’any 2013. Una obra que té el vist-i-plau d’Urbanisme i que es preveu fer durant aquest mes de maig.

  A part dels 3000 metres cúbics del 2013, també l’any passat es va fer una operació semblant, amb l’aportació de 700 metres cúbics provinents de la mateixa platja. 

  L’actuació es farà com en les ocasions anteriors: intentant minimitzar les molèsties fent el trasllat de la sorra de nit. Una màquina carregarà els camions a Sa Riera i una altra repartirà la sorra  per la platja de Sant Feliu.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies