• Categories
 • Nou servei municipal d’assessorament i consultes sobre les clàusules sòl

  15/05/2017
  Tots els dilluns i divendres de 9 a 11 del matí s’obre un nou Servei d’Informació a l’Oficina del Síndic municipal de Greuges (carrer Penitència, 10-Casa Albertí), on es poden fer consultes sobre les Clàsules Sòl hipotecàries. A l’oficina s’ofereix ajut al ciutadà per tal d’identificar què són les ‘clàusules sòl’, i per aportar recursos a l’abast per a possibles reclamacions. Per tal de tenir accés al servei cal reservar cita a sindic.greuges@guixols.cat o bé al telèfon 972 32 80 40
  Des de l’Ajuntament, la regidora d’Acció Social, Laura Serrano, creu que el servei serà ben acollit per la població, ja que s’ha detectat sovint inquietud respecte aquest tema, com va passar en la xerrada que es va realitzar al Monestir ara fa uns mesos, amb una presència nombrosa d’assistents.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies