• Categories
 • Xavier Theros, Premi Josep Pla de novel·la, a la Biblioteca

  16/05/2017
  El proper 19 de maig a les 19h tindrà lloc a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit la presentació del llibre La fada negra de l’escriptor Xavier Theros, novel·la que ha estat guardonada amb el Premi Josep Pla el passat gener de 2017.
  L’acció té lloc a Barcelona l’any 1843: mentre Espanya està governada pel General Espartero, que ha sotmès la ciutat a un llarg i brutal bombardeig, es cometen una sèrie d’assassinats cruents dels quals el protagonista  haurà d’esbrinar qui és el misteriós assassí.
  La novel·la és un thriller que voreja els elements gòtics i ambientat en una Barcelona convulsa. L’autor pinta un rerefons versemblant i impecable aconseguint un fresc històric d’un gran realisme. De l’obra, l’escriptor Albert Sánchez Piñol ha dit: “Entre els horrors d’una època ferotge, aquesta és la història extraordinària d’uns crims amb música d’artilleria”.
  Xavier Theros (Barcelona, 1963) és un escriptor, antropòleg i poeta català; és autor de diversos assaigs, traductor al castellà d’unes quantes novel·les i cofundador junt amb Rafael Metlikovez del grup “Accidents Polipoètics”, amb el qual ha estrenat espectacles que combinen poesia, performance i humor.
  La presentació anirà a càrrec de Jordi Gaitx Moltó, historiador i cap de l’Arxiu de Santa Cristina d’Aro, i comptarà amb la presència de l’autor.
  El llibre el trobareu disponible el dia de la presentació.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies