• Categories
 • Activitats pel Dia Internacional dels Museus

  17/05/2017

  El dijous 18 de maig, és el Dia Internacional dels Museus. Aquest dia, el nostre Museu d’Història obre les portes a tothom que el vulgui visitar. De tota manera, les activitats més importants es traslladen al dissabte dia 20.

  Aquest dia, els Amics del Museu organitzen, com cada any, un concurs de pintura ràpida que començarà a les 8 del matí i es tancarà a les 2 de migdia. Les obres acabades es podran visitar a partir de les 4 de la tarda en una de les sales del Monestir on, a les 5, es donarà a conèixer el veredicte del jurat i es lliuraran els premis.

  Seguidament, a les 6, a la sala d’actes del quart pis, el Museu d’Història presentarà el llibre “Dòlmens, coves i menhirs” de Pau Roig i Xavier Niell. La presentació anirà a càrrec de Néstor Sanchiz.

  Finalment, a partir de les 9 de la nit, es podran visitar les torres del Monestir en una visita comentada i gratuïta. Aquesta serà una visió diferent de l’habitual, amb les parets il·luminades amb llum artificial, i una panoràmica nocturna des de dalt la torre del Fum.  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies