• Categories
 • Segon any del Dia del Bricolatge a l’Institut Sant Elm

  17/05/2017

  L’AMPA de l’Institut Sant Elm ha decidit seguir realitzant per segon any “El dia del Bricolatge” amb el doble objectiu de millorar les instal·lacions del centre, que té més de 50 anys  i que per ara no sembla tenir recanvi a curt termini, i celebrar una jornada festiva. Per això, han decidit convocar tots els pares i mares el proper diumenge 21 de maig, durant el matí, a participar en les tasques  de millora, reorganització d’espais i pintat de la biblioteca i llima i pintura d’algunes portes, parets i zones comunes del centre.
  L’horari dels treballs serà de les 9.00h a 14.00h i els convocats hi poden anar l’estona que més els convingui. Les tasques a realitzar seran senzilles i assequibles per a tots els participants, la col·laboració dels quals serà totalment desinteressada i de caràcter voluntari. Aquest acte compta amb el suport de la Direcció del Centre (que es farà càrrec del material) i del Consell Escolar.
  L’AMPA oferirà una arossada i postres per als participants. Qui es quedi a dinar (es pot portar la família) ha de portar una mica de pica-pica per compartir, beguda, plats i coberts.
  L’AMPA espera que amb la participació dels familiars, aquesta iniciativa torni a ser un èxit, com la de l’any passat, tot esperant que el nou Institut sigui una realitat el més aviat possible.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies