• Categories
 • KIA premia el concessionari ganxó Green Star per la satisfacció dels clients

  18/05/2017
  El directiu de KIA,Álvaro García-Comte, entregant el guardó al gerent de Green Star, Santi Ferran (GREEN STAR)
  El concessionari guixolenc de vehicles Green Star ha estat premiat per Kia amb el guardó “Platinum Prestige Dealer Award”  per la satisfacció dels clients. Amb aquest guardó la marca premia la qualitat d’instal·lacions, l’excel·lència en gestió del concessionari, compliment d’estàndards i sobretot l’alt grau de satisfacció dels clients en Venda i Postvenda i el reconeix com un dels millors concessionaris de la marca a Europa.
  Els paràmetres que examina Kia per a la concessió d’aquest guardó es fonamenten en el compliment dels seus estàndards de qualitat així com en el bon ús de la nova identitat corporativa de la marca i l’excel·lència en la gestió del concessionari.

  Álvaro García-Comte Zalba, Director del Departament de Desenvolupament de Xarxa de Kia Motors Iberia, va lliurar el premi al ganxó Santiago Ferran Albó, gerent de la concessió, en un acte celebrat a les instal·lacions de la concessió a la nostra ciutat.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies