• Categories
 • Presentat el nou projecte del futbol femení de la ciutat

  22/05/2017

  El passat dimecres, 17 de maig, es va a dur a terme a la Casa Irla l’acte de presentació de “Les Braves”, la nova imatge del futbol femení de la ciutat. L’emblema del dofí amb els colors negre i taronja de l’equip, jugant amb “el nom de la costa de la qual la nostra ciutat és bressol”, ha estat creat de forma desinteressada per l’agència de publicitat ganxona Ikrea.

  Amb l’assistència de representants de les regidories d’educació, igualtat i esports i de representants del SIAD, Jordi Iñíguez, entrenador del sènior femení i coordinador de la secció, va explicar les línies del nou projecte, un cop estabilitzada la situació del sènior. El projecte passa per aconseguir atreure totes les nenes i noies que vulguin jugar a futbol, ja no només de la nostra ciutat, sinó de tota la comarca, i poder crear una estructura sòlida i de futur perquè qualsevol dona que vulgui practicar el futbol ho pugui fer amb les mateixes oportunitats i qualitats que un home.

  La campanya de captació constarà d’actes i xerrades als centres educatius, parades informatives i un acte el proper dissabte 17 de juny, integrat a la festa de cloenda de l’Escola de Futbol Sant Feliu, consistent un entrenament obert per a totes les nenes que ho vulguin . El president i màxim dirigent del futbol ganxó, Jordi Cambronero, va expressar el ferm compromís del club amb el projecte, així com la il·lusió perquè aquest tiri endavant, alhora que recordava que durant les dues primeres setmanes de juny i un cop acabada la temporada, l’Escola oferia entrenaments oberts als quals poden assistir-hi tots els nens i nenes interessats.

  Per a més informació, el Facebook de l’equip o demanar-la al correu femeniefsantfeliu@gmail.com.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies