• Categories
 • Un altre minut de silenci contra la barbàrie

  23/05/2017

  Arran de l’atemptat d’aquesta nit a Manchester, Regne Unit, que ha suposat la mort de 22 persones i més de 60 ferits, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha volgut expressar, un cop més, el condol per aquest atac.
  Per aquest motiu, avui dimarts 23 de maig a les 12 hores, com a mostra de rebuig a l’atac i al mateix temps solidaritat amb les víctimes,s’ha fet un minut de silenci davant la porta principal de l’Ajuntament, per expressar el suport i solidaritat amb la ciutat de Manchester i les famílies de les víctimes.

  Alcalde, regidors i diversos treballadors, juntament amb diversos ganxons que s’hi han volgut adherir, s’han concentrat davant l’Ajuntament per mantenir el minut de silenci.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies