• Categories
 • El jutge arxiva la denúncia contra el cap de la Policia Local per una grua no cobrada

  25/05/2017
  El cap de la Policia Local, Josep Miñarro, el Dia de la Policia Local del passat abril (EL PUNT-AVUI)

  Segons informa la premsa gironina, el jutjat d’instrucció número 3 de la nostra ciutat ha dictat el sobreseïment de la denúncia interposada contra el cap de la Policia Local guixolenca Josep Miñarro. El fiscal no ha apreciat delicte en el fet d’haver lliurat sense càrrec un vehicle retirat per la grua a una treballadora de l’Ajuntament. La defensa de Miñarro va esgrimir que la senyalització de prohibició es podia confondre amb els cartells d’un circ que hi havia al mateix lloc i que els titulars dels altres vehicles retirats, tot i fer difusió del problema, no van reclamar. Com que no es va presentar cap acusació particular, sense haver arribat a judici, el jutge ha resolt el sobreseïment.

  El mateix jutjat també ha decretat l’arxivament de la denúncia d’un agent contra Miñarro per un presumpte delicte contra la llibertat sindical, arran que se li deneguessin permisos per exercir tasques de representació de la plantilla per necessitats del servei. Tot plegat, després de l’arxivament d’una denúncia anterior, que Miñarro inscriu en el conflicte salarial i el descontentament que van afectar el cos l’any passat, segons declaracions a El Punt-Avui.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies