• Categories
 • Entren en subhasta tres immobles de l’herència Anlló

  29/05/2017
  Estat actual de l'antic Hotel Panorama Park (ARXIU)

  Segons informa Ràdio Capital, la Generalitat ha tret a subhasta l’antic Hotel Panorama, la joia de la corona de totes les propietats que van deixar els germans Anlló. El preu de sortida de l’immoble és d’1,86 milions d’euros i la venda pública s’ha convocat per al dia 20 de juliol. Juntament amb l’antic Panorama, el Govern també ha tret a subhasta dues propietats més procedents de l’herència intestada dels germans ganxons: l’Hotel Rex II (per 529.800 euros) i una finca situada al carrer Sant Martirià (79.500 euros).

  L’any 2014, el Govern va haver d’aturar el procés de subhasta del Panorama perquè es va detectar que una part de la finca tenia una doble titularitat registral. Ara, un cop esmenada la situació, s’ha pogut obrir el procés perquè aquells qui estiguin interessats en adquirir l’antic hotel puguin presentar ofertes.

  Els dos germans Anlló, Joan i Francesc, van morir l’any 2002 sense haver fet testament ni tenir descendència i amb múltiples propietats, entre les quals hi havia nou hotels a la nostra ciutat, diverses finques, habitatges (entre els quals, un pis a Barcelona) i aparcaments.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies