• Categories
 • La Generalitat cofinançarà unes millores FEDER al Museu d’Història

  01/06/2017
  Per tal de conservar i protegir el patrimoni natural i cultural català,  el Govern de la Generalitat cofinançarà unes obres promogudes per la Diputació de Girona i diferents ajuntaments locals. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar ahir  la resolució amb els projectes presentats per diferents administracions que rebran una subvenció dels fons europeus (FEDER) gestionats per la Generalitat.
  En concret, Sant Feliu es beneficia d’un dels projectes adscrits a l’eix 6, que promouen la protecció i el desenvolupament del patrimoni natural i cultural. Un dels 7 projectes inclosos en l’eix 6 del Programa Operatiu FEDER 2014-2020 és el que fa referència a la renovació de la xarxa territorial de museus de les comarques de Girona per valor de 815.000 €, entre els quals hi ha el de la nostra ciutat. Aquest projecte permetrà invertir en la xarxa museística de la zona. El projecte garanteix equilibri i atenció a les singularitats de cada territori.
  Arreu de Catalunya, el Departament de Governació cofinançarà amb 42,2 milions d’euros un total de 36 projectes impulsats per 31 administracions locals, entre les quals les 4 diputacions, el Conselh Generau d’Aran, 12 consells comarcals i 14 ajuntaments.
  El fons FEDER és el principal instrument de la Unió Europea per pal·liar els efectes de la disparitat entre les regions. El Programa operatiu del FEDER Catalunya 2014-2020 té com a objectiu la promoció d’un creixement intel·ligent, sostenible i integrador del territori, en la línia de les directrius de l’estratègia Europa 2020 i la seva transposició a Catalunya.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies