• Categories
 • GdC vol que l’Hotel Regente també es destini a lloguer social

  09/06/2017
  Entrada actual de l'Hotel Regente (GOOGLE)
  La formació Guíxols des del Carrer vol que elements del patrimoni dels germans Anlló com l’Hotel Regente o l’immoble ocupat del carrer Verdaguer també  es destinin a habitatge social, ja que creuen que l’oferta a la ciutat és insuficient i no pot donar sortida a prou famílies vulnerables del municipi, malgrat que veu amb bons ulls la decisió del govern de destinar l’antic Hotel Mediterráneo a aquest ús,
  Segons declaracions del regidor Jordi Lloveras a TVCB,  la formació suggereix que per finançar l’acondicionament d’aquests immobles s’utilitzin diners de la subhasta d’altres finques de l’herència Anlló.
  Guíxols des del Carrer veu l’Hotel Regente “ideal” per a fer-hi pisos socials i recorda que aquesta era la finalitat d’aquest immoble fins que l’actual govern ha decidit retornar-li l’ús hoteler o residencial a canvi de què al Mediterráneo s’hi faci lloguer social, un fet que el grup opositor veu com “un joc d’interessos”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies