• Categories
 • 85 anys de l’Hostal de la Gavina

  11/06/2017
  El sopar dels 85 anys de l'Hostal de la Gavina va tenir lloc al voltant de la piscina de l'establiment (EL PUNT-AVUI)

  Divendres a la nit va tenir lloc, a l’Hostal de la Gavina, una festa per commemorar el 85è aniversari de l’inauguració de l’Hostal de la Gavina. El convidat més estel·lar de la família Ensesa va ser el M.H. President de la Generalitat, Carles Puigdemont, però també van destacar  altres personalitats del món polític com el conseller Santi Vila, social, esportiu, professionals del dret o del món audiovisual. També hi era present el món de la faràndula i la cultura (escriptors, actors, artistes, …)  i del camp gastronòmic.  En total, uns 300 convidats que van gaudir d’un sopar còctel supervisat pel xef Romain Fornell, director gastronòmic de l’hostal i els seus restaurants, segons explica la crònica del diari El Punt-Avui, d’Emili Agulló.

   “En la història del turisme del país hi ha l’ADN Ensesa”, va destacar Puigdemont, que va posar l’accent en la reivindicació de l’activitat, ara que cada cop se senten més veus crítiques amb els seus efectes negatius, per exemple, sobre l’encariment dels lloguers a Barcelona, Girona o municipis del litoral: “No podem caure en el risc o la temptació que podem prescindir del turisme, maltractar-lo o malparlar-ne; el necessitem en tota la seva esplendor”, va dir, per la generació de riquesa i llocs de treball. Això sí, amb “sostenibilitat i equilibri ambiental”, trets que va associar amb l’exemple de s’Agaró i la qualitat de l’urbanisme i l’arquitectura del gironí Rafael Masó.

  A part del President de la Generalitat, varen efectuar parlaments l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut i Josep Ensesa, de la tercera generació i per tant nét del fundador, per part de la propietat.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies