• Categories
 • Sant Feliu ha viscut un cap de setmana de conte

  11/06/2017
  L'espectacle inaugural de la Fira del Conte, divendres a la Rambla de Sant Feliu (EL PUNT-AVUI)

  La cercavila inaugural de la segona fira del conte va omplir divendres al vespre la rambla, el passeig i altres carrers del nucli antic per la desfilada dels personatges i grups d’animació, culminada amb un castell de focs d’artifici a la platja.

  La programació va continuar ahir amb tallers de pescadors de núvols, contacontes en diferents places i carrers, titelles i la presentació de diferents novetats editorials, a més de poder recórrer les parades de contes i il·lustradors. A la tarda, el Mag Lari va actuar al Teatre i la trobada gegantera va animar els carrers fins ben entrat el vespre d’una jornada que es va completar amb contes de por i històries de nit per a adolescents i adults.

  Avui, cloenda a la tarda

  Per avui, les propostes inclouen jocs gegants a la plaça del Puig –d’11 a 13 h– i representacions de teatre al carrer. A la tarda el carrer Major i la Rambla seran l’espai de l’espectacle itinerant Rats (17 h), previ a la xocolatada final de cloenda.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0