• Categories
 • Burruezo i la Medievalia Camerata al Monestir de Solius

  12/06/2017

  La Medievalia Camerata actuarà el dijous 15 de juny, coincidint amb la festa del Corpus Christi (19h, gratuït), en format de trio –Burruezo, Maia Kanaan i Jordi Ortega– al monestir de Santa Maria de Solius, que aquest any celebra el 50è aniversari, i interpretarà peces del seu darrer disc, “Dervishes & Troubadours” (Satélite K), peces de les tres tradicions del Llibre (la cristiandat, l’islam i el judaisme) a la recerca de la bellesa. Els tres músics actuaran després de la primera part de la vetllada, en què els monjos faran el Cant dels Vespres.

  Burruezo també actuarà amb diferents formats el 16 de juny a La Industrial de Palafrugell; el 29 de juliol al monestir de Sant Feliu de Guíxols; el 17 d’agost a l’Alfolí de la Sal de l’Escala, dins del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava, i els primers divendres de juny a setembre en una ruta musicada pel call de Girona, Troba d’Or.

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies