• Categories
 • Dansanimàlia va oferir la seva primera Mostra de Dansa “a l’exili” de Santa Cristina d’Aro

  13/06/2017
  La coreografia final, amb els alumnes repartits entre l'escenari i el públic, ballant tots junts (DANSANIMÀLIA)

  El passat diumenge 11 de juny a la tarda va tenir lloc, a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro, la 1a Mostra de Dansa de l’Associació Dansanimàlia, “Ballem amb el cor”. Sota la direcció i coreografies d’Anna Llusent i Laia Bodro i amb la col·laboració de la monitora de dansa creativa Julie Dreneau, l’alumnat – una trentena- de l’associació va mostrar les seves capacitats en les modalitats de dansa, ballet, ball modern, dansa creativa o dansa escocesa i també les seves habilitats interpretatives. Les monitores van mostrar el seu talent pel ball en diverses oportunitats.

  L’espectacle es va iniciar amb un vídeo que repassa el llarg camí que l’Associació va necessitar per poder exercir com a escola de ball, abans d’establir-se a la seu actual del carrer de les Eres de la nostra ciutat, donat les traves administratives i les dificultats que s’ha anat trobant els últims anys. La última, quan, havent demanat correctament el Teatre-Auditori Municipal amb molts mesos d’antelació, ningú de l’Ajuntament ganxó va respondre la instància i, davant el silenci “negatiu”, van haver de demanar la sala al municipi veí, el qual no va tenir cap problema per accedir a la petició, responent amb màxima celeritat.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0