• Categories
 • La DO Empordà acosta el món del vi a la Biblioteca

  13/06/2017
  La Biblioteca Octavi Viader i Margarit celebra el mes de la DO Empordà amb diferents activitats durant mes de juny, i acostarà la cultura del vi a la literatura amb dues activitats adreçades al públic adult i infantil.
  La cinquena edició de “Biblioteques amb DO” acostarà un cop més la cultura del vi a la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i les diverses manifestacions i llenguatges culturals. El mes de juny és el torn de la DO Empordà a les Biblioteques del Baix i l’Alt Empordà. Per celebrar-ho, la Biblioteca Octavi Viader i Margarit ha organitzat pel
  divendres 16 de juny, a les 20h, una visita i tast de vins a l’antiga botiga La Cava. Amb el títol L’últim tast, la sommelier Clara Antúnez acompanyarà els assistents en un tast
  gratuït de quatre vins de la DO Empordà.
  Pel que fa al públic infantil, dissabte 17 juny, a les 11.30h, es farà un taller laboratori de vidre, on juntament amb el personatge de la Corba es relacionarà la idea de creativitat amb el reciclatge i la recuperació, per tal d’expressar i interpretar artísticament també la sostenibilitat.
  Les activitats programades tenen l’objectiu d’atraure nous perfils de  públics a les biblioteques i renovar la carta d’activitats culturals que ofereixen els espais bibliotecaris.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0