• Categories
 • Nota de l’ANC referent a les concentracions dels últims dies

  14/06/2017
  (Fotos: ANC-GUIXOLS PER LA INDEPENDÈNCIA)
  L’acte d’aquest passat diumenge dia 11 a Montjuïc a favor de la democràcia i el referèndum va desbordar les previsions més optimistes, omplint des de dalt de tot, al Museu Nacional d’Art de Catalunya, fins a tota l’avinguda Maria Cristina.
  El discurs a favor del referèndum, llegit per Pep Guardiola, ha tingut repercussió a tot el món. El Govern i el Parlament no ens han fallat i nosaltres no els fallarem. La decisió està presa, sense marxa enrere: les urnes hi seran l’1 d’octubre.
  D’altra banda, el dilluns 12, prop de 2.000 persones es van concentrar a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per acompanyar al membre de la mesa del Parlament de Catalunya, Joan Josep Nuet que, com els altres 4 membres de la mesa i la presidenta del Parlament, està investigat per desobediència i prevaricació per permetre un debat sobre el
  referèndum a la cambra.
  En les dues concentracions hi va assistir una important representació de la nostra vila desplaçant-se amb els autocars organitzats per Guíxols per la Independència (ANC), a més dels
  que van optar per altres mitjans de transport.
  Els independentistes hem lluitat molt per arribar fins aquí. Continuarem esforçant-nos, a cada parada informativa i a cada acte aquest estiu.
  Ens activem pel SÍ!
  El canvi ets TU
  Guíxols per la Independència
  Assemblea Nacional Catalana
  guixols@assemblea.cat


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies