• Categories
 • Ràtios o problemes més greus?

  14/06/2017
  Pel que sembla, avui ha saltat una altra polèmica a les arenes d’opinió ganxones. Segons ens comuniquen, Ensenyament ha canviat unilateralment l’acord de baixar la ràtio d’alumnes a dinou i ha decidit que es quedi en vint-i-cinc.
  Encara que incomplir acords sempre és censurable, tot i que parlem de mainada de tres anys que majoritàriament el que fan és jugar – cosa que ho fa menys greu i sense abonar ni molt menys l’actitud d’Ensenyament-, hi ha aspectes que ens semblen més preocupants, com per exemple la pèrdua de places de casal al Baldiri, fet que significa que aquests nens i nenes hauran de recórrer a la privada o als avis com a darrer recurs.
  Ens sembla molt greu un altre tema, que no ens l’inventem ja que va sortir a la premsa,  que no és altre que la prova de la tuberculina a què varen ser sotmesos un centenar d’alumnes i alguns docents, de resultes d’haver emmalaltit de tuberculosi un mestre del centre, el més preocupant però, són els tres mesos que varen esperar i la manca de comunicació que va existir vers els pares d’aquests alumnes.
  Ens preocupen molt més temes com l’institut nou, que ha desaparegut del mapa i de l’agenda municipal tot i que semblava que havia de ser el gran cavall de batalla de l’actual govern, un tema que els va dur a fer escarafalls i dures crítiques al govern anterior, al qual varen titllar d’incompetent i poc feiner perquè no havia sabut negociar amb la velocitat adient, sense escoltar les veritables raons del perquè no estava encara solucionat, però sí en vies de solució.
  Varen preferir, pel seu afany de protagonisme, llençar-ho tot per la borda i començar de nou i ho han fet tan bé que hem retrocedit dues pantalles, com diria la canalla d’avui en dia.
  I mentre parlàvem del nou institut, resulta que també ens hem oblidat del vell de Sant Elm, l’antic Abat Sunyer, que se’ns havia dit que necessitava moltes feines de manteniment i, malauradament, això també sembla que ha fugit de l’agenda municipal.
  Esperem que aquest govern ens doni alguna sorpresa, perquè totes les seves decisions ens agafen desprevinguts, tot i que creiem recordar que en el seu programa ens deien que farien bandera de la transparència, cosa que ara per ara no hem vist per enlloc, com tampoc hem vist per enlloc la participació ciutadana.
  MOVIMENT D’ESQUERRES (MES) SANT FELIU DE GUÍXOLS


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies