• Categories
 • Festa dels 25 anys de Peix Blau Ganxó

  16/06/2017
  Tota la família dels 25 anys de Peix Blau Ganxó, dimecres a l'Hort del Rector (J.T./EL PUNT-AVUI)

  El passat dimecres, 15 de juny, es va celebrar al Monestir de Sant Feliu una festa d’homenatge als impulsors de la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó durant aquests 25 anys. Així, es van homenatjar totes les persones, establiments i entitats que al llarg d’aquest quart de segle s’han implicat en aquest projecte. L’Hort del Rector va ser l’escenari d’aquest emotiu acte en què es va regalar als homenatjats (alguns ja desapareguts) una escultura creada per l’artista Manel Marzo-Mart.

  Entre les declaracions institucionals, el regidor de Turisme Salvador Calabuig i l’alcalde Carles Motas, van recordar que aquesta campanya “ha anat més enllà dels fogons” i que ha reunit al voltant de la tradició i la innovació gastronòmica “artistes plàstics amb pescadors, cuiners amb cantants o flequers amb escriptors”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies