• Categories
 • El Baldiri tindrà segona línia de P3 si hi ha demanda

  17/06/2017
  Les pancartes reivindicatives per la supressió d'una línia de P3 al Baldiri (ACN)

  El Departament d’Ensenyament podria mantenir la segona línia de P3 a l’escola Baldiri Reixach si hi ha un nombre de famílies que demanin inscriure-s’hi voluntàriament. Per això s’ha optat, de manera extraordinària, per ampliar quinze dies el període de matriculació.

  El departament no ha canviat el seu posicionament, però deixa en mans de les famílies la possibilitat de mantenir la segona línia.  L’Ajuntament i la direcció del centre tenen ara mateix comptabilitzades una desena de famílies que estarien disposades a dur els seus fills al Baldiri Reixach malgrat que no el van escollir com a primera opció.

  Aquesta decisió d’Ensenyament satisfà el Consell Escolar Municipal, l’Ajuntament i la comunitat educativa, ja que el Baldiri Reixach es considera, des d’aquest curs, un centre de màxima complexitat.  Ara mateix,  la ràtio d’alumnes per aula seria d’un màxim de 22, i amb els canvis de grup que s’han fet, actualment hi ha 20 alumnes matriculats per cursar P3 aquest proper curs 2017-2018.

  , tot i haver-la escollit en segona –o fins i tot- tercera opció. Per això, Ensenyament s’ha avingut a obrir un període extraordinari de dues setmanes més (perquè les matriculacions acaben avui) durant el qual es consultarà aquests pares per veure si estarien disposats a tirar endavant la inscripció.

  El director territorial d’Ensenyament, Josep Polanco, va afirmar ahir durant la trobada amb l’Ajuntament que, si les famílies hi estan interessades, tindran aquesta opció, i això farà que es consolidi aquest grup de P3 que actualment està a en l’aire, i que es garantiran els recursos que necessiti el centre. Per la seva part, l’alcalde, Carles Motas, va agrair “l’esforç i la voluntat d’esmena del que entenem que va ser un error del Departament d’Ensenyament”.

  En cas que la segona línia de P3 es mantingui, Polanco també ha dit que els grups del Baldiri “quedaran oberts” per atendre noves matriculacions que hi pugui haver al llarg del curs. “Durant aquestes dues properes setmanes, aquelles famílies que vulguin fer el canvi tindran l’oportunitat d’anar al Baldiri Reixach; i si més enllà hi hagués alguna altra situació, també miraríem d’atendre-la”, ha conclòs.

  Per la seva banda, la directora del centre, Carme Gros, creu que l’opció triada per Ensenyament “és positiva”. “Esperem que les famílies que han demanat la nostra escola com a segona o tercera opció hi puguin accedir i es pugui mantenir la segona línia de P3”.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies