• Categories
 • Diada de l’Esport Ganxó al Teatre Narcís Masferrer

  18/06/2017
  Font: EF Sant Feliu

  El passat divendres 16 de juny va tenir lloc, al Teatre Auditori Narcís Masferrer la “Diada de l’Esport Ganxó”, per a celebrar i distingir els èxits esportius dels clubs esportius locals.

  L’acte, conduit per Pere Carreras, va emplenar gairebé del tot el teatre d’esportistes ganxons de totes les edats, i va distingir a totes les entitats esportives i als equips i esportistes que han tingut un èxit més que notable representant a la ciutat. David Oliveras, Regidor d’Esports, va voler destacar el valor educatiu de l’esport i els valors que aporta a les persones. També va tenir paraules d’agraïment a les persones que hi dediquen el seu temps com a directius i entrenadors.

  L’acte va continuar amb l’entrega de premis a les entitats. Aquestes entitats van ser les que van escollir als equips o esportistes que volien destacar. La majoria d’ells, campions en les seves categories i, en alguns casos, convocats amb la Selecció Catalana. Es van distingir una vintena d’associacions, entre les que destaquen el Club de Bàsquet Sant Feliu, que l’equip sènior ha ascendit a 2a Catalana, i els equips júnior, tant femení com masculí, que van guanyar els campionats gironins; el Club Gimnàstic Twirling, amb esportistes a la selecció Catalana; o la unió del futbol Ganxó (A D Guíxols, Vilartagues i l’Escola de Futbol Sant Feliu) que van voler destacar l’equip Femení sènior de l’escola, campiones de lliga i ascendides a Primera Catalana. També hi va haver una distinció especial als esportistes de més edat de la ciutat, tant de la Corxera, com dels dos centres cívics. L’acte va concloure amb un parlament de l’alcalde de la ciutat,  Carles Motas.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0