• Categories
 • Festa “Blanc i Negre” del Club Nàutic per a l’Oncolliga local

  21/06/2017
  El proper 1 de Juliol 2017 tindrà lloc la  celebració de la festa anual Blanc i Negre del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, que te un caràcter solidari i que aquest any destinarà tots els beneficis a la delegació de la Fundació Oncolliga Girona a la nostra ciutat.
  La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que treballa per oferir suport als malalts de càncer i als familiars durant el procés de la malaltia, promoure hàbits saludables i informar sobre temes referents a la malaltia oncològica. L’entitat compta amb 89 delegacions repartides per tot el territori gironí.
  La festa consistirà en un sopar a peu dret a l’esplanada del Tinglado, al port de Sant Feliu, i un concert del grup PorFinViernes, format per una dotzena de musics amateurs que ofereixen concerts amb molta marxa.
  El sopar i concert té un preu de 30€ i els tiquets es poden adquirir a les oficines del Club Nàutic (tel. 972 32 17 00).


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies