• Categories
 • Detingut per portar 50 quilos de marihuana al cotxe

  22/06/2017
  Els paquets d'haixix decomissats (ACN/EL GERIÓ DIGITAL)

  La Policia Local va detenir ahir al matí un conductor francès per portar 50 quilos d’haixix al cotxe.

  El fet va tenir lloc durant un control rutinari de trànsit a l’entrada del municipi. Els agents estaven aturant aleatòriament alguns vehicles. Quan van fer aturar el conductor del cotxe, aquest es va posar molt nerviós, i això va aixecar les sospites dels agents, que van  escorcollar el vehicle i van trobar la droga, un total de 50,1 quilos d’haixix.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies