• Categories
 • Presentat el cartell de Festa Major 2017

  28/06/2017
  El guanyador del cartell de Festa Major 2017, Juanjo Valeros, amb l'alcalde i els regidors. (AJSFG)

  El dissenyador i professor de l’IES Sant Feliu de Guíxols, Juanjo Valeros, és l’autor del Cartell de la Festa Major 2017. La proposta de Valeros ha estat l’escollida d’entre les 17 que es van presentar a concurs públic.

  El cartell dóna protagonisme al Peix Blau Ganxó i a altres elements típics ganxons, com l’arcada del passeig del mar amb els fanals. S’hi veu un peix blau que surt de l’aigua, amb actitud provocativa, i que anuncia que marxa de festa major. També se’n destaca la vessant festiva, per la combinació de color, llum i frescor que ofereix.

  Es dóna la circumstància que Juanjo Valeros ja va guanyar el primer premi del Concurs de Pintura Ràpida fa poques setmanes.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies