• Categories
 • Jocs Joves Sense Fronteres a la platja de Sant Feliu

  30/06/2017
  Cerimònia d'inauguració d'una antiga edició dels Jocs Joves sense Fronteres (AJ SFG)

  Avui divendres 30 de juny, de 16 a 20h, es celebren a Sant Feliu els Jocs Joves Sense Fronteres 2017, amb la participació de cinc ciutats agermanades amb Sant Feliu.

  Sis joves d’entre setze i divuit anys de cada ciutat, acompanyats de dos monitors i una petita representació oficial són ja a casa nostra. Els joves, junt amb els nostres guixolencs que ja han estat seleccionats per part dels instituts, participen als Jocs Joves Sense Fronteres, unes proves d’habilitat que, sense ser competitives, han de fomentar l’amistat, germanor i relació entre les poblacions agermanades d’Europa.   A banda dels jocs, es fa també un seguit de visites a culturals i a la natura arreu de Sant Feliu.

  Les proves, que seran aquàtiques i que combinen habilitat, paddle surf, volei platja i optimist, es faran a platja, a l’alçada de l’Espigó de l’Àncora i hi prendran part 6 participants (equips mixtes de 3 nois i 3 noies) de cada població: Tramin (Tirol); Mindelheim (Alemanya); Schwaz (Àustria); Bourg de Péage (França); East Grinstead (Anglaterra) i Sant Feliu de Guíxols.

  Finalment,  la ciutat agermanada de Verbània (Itàlia) no serà present en la competició.

  Agermanament amb sis ciutats

  Sant Feliu celebra des d’avui i fins diumenge una trobada amb aquestes cinc ciutats agermanades a Europa (Bourg de Péage, Mindelheim, Schwaz, East Grinstead i Tramin) amb qui es manté llaços d’amistat, una cita que coincideix amb el 50è aniversari de l’agermanament amb Bourg de Péage, que va iniciar-se l’any 1967.

  Els agermanaments són un altre dels reptes de l’equip de govern, amb el regidor Salvador Calabuig al capdavant d’aquesta àrea. Actualment se’n cuida l’àrea de Turisme i Calabuig vol que abasti més accions, incidint en el punt de vista d’intercanvi turístic, però també econòmic i educatiu, amb la possibilitat de fer intercanvis d’idiomes.
  També s’han fet accions per tal de refermar més el vincle amb aquestes ciutats, com per exemple una trobada i àpat oficial per commemorar el 50è aniversari amb Bourg de Péage.

  Alhora, el número de juny de la revista cultural L’Arjau, editada per l’arxiu municipal, tracta en exclusiva la història dels cinquanta anys de l’agermanament.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies