• Categories
 • Udaeta i Comadira a l’Espai Cendrós

  30/06/2017

  Demà 1 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, i seguint la gran activitat cultural del cap de setmana, s’inaugura a l’Espai Cendrós (Rambla Vidal amb Passeig del Mar) una exposició amb obres d’Alberto Udaeta i Narcís Comadira. L’exposició porta per títol “Coincidències i dissensions: una conversa” i es podrà visitar fins el 10 de setembre en horari de tarda-vespre: de 19 a 21 h.

  Alberto de Udaeta és un escultor que ja fa gairebé quaranta anys que viu a Sant Feliu i que té un taller al carrer del Sol. Les seves escultures es basen sobretot en el ferro i el metall.

  Per la seva banda, el gironí Narcís Comadira, malgrat ser més conegut en la seva faceta poètica, també fa les seves incursions en la pintura, en la qual practica un realisme natural o basat en l’arquitectura.

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies