• Categories
 • Imatges de la tempesta d’ahir a Sant Feliu

  01/07/2017
  El cel, ahir, minuts abans de descarregar la tempesta (Foto: MÒNICA ROCA)

  Tot i l’anuncia de pluja, i excepte algun xim-xim durant el dia, l’aigua forta no va arribar fins als voltants de les 8 del vespre a Sant Feliu.  Els efectes a la nostra ciutat foren unes inundacions al barri de la Barceloneta, la zona baixa i el Passeig del Mar. També a Sant Pol i S’Agaró va haver-hi inundacions.

  Us deixem algunes i vídeos del temporal per gentilesa dels nostres col·laboradors, amics i lectors. Moltes gràcies a tots ells.

   

   

   

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies