• Categories
 • El concert d’Antonio Orozco es trasllada al Guíxols Arena

  03/07/2017

  L’èxit en la venda de les entrades pel concert d’Antonio Orozco del 14 d’agost ha fet que s’hagi de traslladar l’actuació  de l’Espai Port al Guíxols Arena, ja que el recinte del Festival Porta Ferrada s’ha quedat petit per la forta demanda d’entrades. La decisió s’ha pres de comú acord entre l’artista i l’organització. 

  Els nous tiquets es posaran a la venda aquest dimecres pels canals habituals.  Les entrades adquirides per l’Espai Port seran igualment vàlides i l’organització reubicarà totes les localitats de grada, adaptant-les al nou espai.  El concert començarà una mica més tard (22.45h) per donar temps a arribar a totes aquelles persones que no s’hagin pogut assabentar del canvi d’espai.

  El fet que el Guíxols Arena no fos escenari, en principi, de cap concert del Festival, va ser motiu de crítica per part del PdCat i també d’alguns veïns a les xarxes socials. 

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies