• Categories
 • Guíxols des del Carrer va centrar el ple en la neteja

  03/07/2017

  El ple del mes de juny del passat dijous va servir per a adherir-se a l’estratègia Residu Zero, tal i com vàrem avançar,  Durant la sessió, a part de l’aprovació d’aquesta moció presentada per Guíxols des del Carrer, el regidor d’aquest grup, Jordi Lloveras,  va qüestionar altres aspectes de la gestió de la neteja municipal, com per exemple la proposta de destinar una partida extra de 43.297 euros per reforçar la neteja viària i la recollida de residus durant els mesos d’estiu.

  La crítica es centra en el fet que el grup creu que hi ha mancances en la recollida selectiva i en què s’hauria d’exigir més als comerços, que en molts casos fan servir contenidors públics. Lloveras també va incidir en el fet que a la platja gran, la naturalesa dels corrents marins fa que es necessitin altres pautes i freqüències de neteja que les que s’adopten actualment per eliminar els residus flotants i va lamentar que les platges guixolenques segueixin sense tenir papereres per a totes les fraccions i va proposar que els agents cívics es dediquin a informar sobre la recollida selectiva i l’ús correcte dels contenidors.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies