• Categories
 • Ensenyament rectifica i manté la segona línia de P3 al CEIP Baldiri Reixach

  04/07/2017

  Ensenyament ha fet marxa enrere en la decisió presa fa unes setmanes i mantindrà la segona línia de P3 a l’escola Baldiri Reixach. Davant l’oposició del Consell Escolar Municipal, que no volia que l’escola perdés el grup, el Departament va decidir que fossin les mateixes famílies les que ho decidissin.

  Per això, Ensenyament va obrir un període de matriculació extraordinari de dues setmanes. Fins divendres passat, qui vulgués dur els seus fills al Baldiri Reixach (tot i no haver-lo escollit en primera opció) podia modificar la matrícula i inscriure’ls al centre.

  L’Ajuntament i la direcció havien comptabilitzat una desena de famílies que estarien disposades a fer el pas i finalment, els pares de cinc alumnes han decidit inscriure els seus fills a l’escola de manera voluntària, fet que permet mantenir la segona línia de P3.

  Aquest darrer curs, Ensenyament va declarar el Baldiri Reixach “centre de màxima complexitat”, fet que suposa que la ràtio d’alumnes per aula arribi a un màxim de 22  mentre la resta d’escoles de la ciutat poden arribar fins als 25.

  A mitjan juny, quan es va obrir el període de matriculació extraordinari, ja hi havia 20 nens inscrits per fer P3, i amb aquestes cinc de noves la segona línia queda garantida. El Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Josep Polanco, ja ha avançat, segons El Gerió Digital, que el Departament “garantirà els recursos” que necessiti el centre. A més, Polanco ha explicat que els grups de P3  del Baldiri Reixach quedaran oberts per atendre aquelles noves inscripcions que hi pugui haver durant els mesos d’estiu o bé al llarg del curs escolar i que serà l’escola qui en decidirà la configuració de cadascun en funció de les seves necessitats.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies