• Categories
 • Acte públic del govern local per fer balanç dels dos anys de mandat

  05/07/2017

  El proper divendres 7 de juliol a les 20h, al Teatre Municipal, l’Equip de Govern convida el ciutadà  a l’acte de balanç de dos anys de mandat que farà l’Equip de Govern local, per tal de retre comptes amb la ciutadania.

  En l’acte, que no s’estendrà  més d’una hora, es presentaran les bases dels projectes futurs de la ciutat durant els dos propers anys de mandat, principalment els de l’entorn de l’Asil Surís i el tram  de la carretera de Girona  Mall-Santa Magdalena. 

   

   

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies