• Categories
 • Reforç sanitari per a la temporada d’estiu

  05/07/2017
  La Regió Sanitària de Girona afrontarà els mesos d’estiu amb la incorporació de 211 professionals més (equivalents a una jornada laboral de 36 hores/setmana durant un mes), que reforçaran principalment l’activitat als centres de salut dels municipis de la Costa Brava. Aquesta és una de les actuacions previstes pel Departament de Salut, que se suma a l’ampliació dels horaris d’atenció d’alguns dels centres sanitaris i la dotació de més ambulàncies en determinats punts estratègics.
   
  Dels 211 professionals de reforç, la majoria cobriran l’estiu als centres d’atenció primària, tot i que també s’incorporaran professionals als serveis d’urgències dels hospitals de Palamós i Blanes amb un total de 7,4 metges, 10,5 infermeres i 8 professionals d’altres col·lectius.
   
  La major part dels professionals, un total de 185 (76,6 metges, 66 professionals d’infermeria i 42.35 auxiliars administratius) s’incorporaran a partir de l’1 de juliol als Centres d’Atenció Primària dels diferents municipis costaners de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Selva Marítima i Alt Maresme, entre ells Sant Feliu de Guíxols.
   
  Per altra banda, alguns centres d’atenció primària i consultoris locals han ampliat els seus horaris d’activitat des del dilluns 19 de juny i els mantindran així fins al 11 de setembre. En aquest sentit, Platja d’Aro estarà en funcionament les 24h del dia.
   
  Un altre dels reforços de cara a la temporada d’estiu és el transport sanitari urgent, que a la Regió Sanitària de Girona es veurà ampliat amb 13 ambulàncies més del SEM des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost. En aquest sentit, a Platja d’Aro hi haurà ambulàncies de reforç durant les 24 hores del dia.
   
   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies