• Categories
 • Multitud de mostres d’arts plàstiques d’Aleph per aquest estiu

  06/07/2017

  Aquest inici d’estiu ha resultat explosiu a Sant Feliu pel que fa a mostres d’art. Els membres de l’Associació Aleph n’estan portant a terme a diferents llocs de la nostra ciutat i poblacions veïnes.

  A la galeria Espai Cendrós, a la rambla Vidal, hi exposen compartint galeria, Alberto Udaeta i Narcís Comadira, una mostra oberta fins el 10 de setembre.

   

  Carles Piqueras inaugurarà aquest dissabte dia 8 de juliol una mostra de les seves creacions, que titula “Andròmines”. Estarà oberta els caps de setmana a la sala La Nau Blau, fins el 29 d’aquest mes de juliol. La Nau Blau es troba al primer pis dels antics tallers Castelló, del carrer Sant Isidre 21, entrant per una porta (blava) al costat mateix d’on hi havia les drassanes de Ramon Gay.

   

  I Josep Miralles va inaugurar el passat una mostra retrospectiva de la seva pintura en el castell de Benedormiens, a Castell d’Aro. Estarà oberta tot el mes, fins el 30 de juliol.

   

  Menció especial mereix l’artista japonès Aki Kuroda, al qual Aleph ha dut a exposar a la nostra ciutat una mostra dels seus quadres. A l’Espai K (Antic Hospital) fins el 20 d’agost. 

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies