• Categories
 • L’Equip de Govern presenta els seus plans de futur

  08/07/2017
  Josep Muñoz, parlant de la gestió municipal, ahir al Teatre (E.A./EL PUNT-AVUI)

  L’Equip de Govern municipal va aplegar ahir unes 150 persones en l’acte de repàs dels 2 anys de mandat i presentació dels projectes de futur per a la resta de mandat (2 anys més), en un acte en el qual van participar els tres caps de llista de l’executiu: Josep Muñoz (PSC) i Jordi Vilà (ERC) van fer de teloners de l’alcalde Carles Motas (TSF). 

  Muñoz i Vilà van posar el dit a la nafra fent esment de l’endarreriment que ha patit la ciutat fins l’arribada de l’actual govern, el juny de 2015. Muñoz va dir, fins i tot, que, a la nostra ciutat, “fins l’any 2015 no va arribar el segle XXI”. També va esmentar que aquests primers dos anys el govern ha posat les bases “per fer un salt endavant”. Els tres mandataris van coincidir en què l’acció de govern es feia consensuada entre les tres parts i en l’aposta perquè Sant Feliu sigui una ciutat que aposti per la cultura, donant com a exemple les múltiples mostres d’arts plàstiques que estan omplint les sales d’exposicions de la ciutat. 

  Durant l’acte es van anar passant vídeos amb diapositives de l’obra de govern – en què destaquen el Guíxols Arena, la remodelació del carrer Colom, la recent acabada dels col·lectors de la carretera de Girona i del carrer Santa Magdalena, a punt de finalitzar – i dels futurs projectes, que foren presentats per l’alcalde:  el passeig marítim Rius i Calvet, el Parc Central (que es situarà on hi ha l’actual asil Surís i la plaça Alabric), el pàrquing soterrat de la Corxera i el Museu Thyssen al monestir.

  A part de parlar de projectes, Carles Motas va voler deixar clara la necessitat de planificar la gestió del dia a dia i el fet que els pressupostos municipals s’hagin aconseguit aprovar quan toca, “a final d’any, perquè siguin vigents l’1 de gener”.

  Pel que fa a l’esperat nou contracte de residus, va ser  Muñoz qui en va parlar, assenyalant que aquest estiu esperen tenir el plec de condicions per al nou contracte a punt i que aquest serà de vuit anys. 

  1 comentari

  1. Juanjo ha dit:

   La veritat que presumir d’aprovar el presupost “quan toca”, per haver de modificar-ho un i altre cop, mès que meritori haria de se punible.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies