• Categories
 • S’inaugura el nou Hotel Alàbriga

  08/07/2017
  Les vistes del nou hotel Alàbriga (FACEBOOK ALÀBRIGA)

  Més de 500 persones van participar ahir, en una jornada de tarda que es va allargar fins a la matinada, en la festa inaugural del nou Hotel Alàbriga, establiment de cinc estrelles i gran luxe situat a la carretera de Sant Pol, segons el diari El Punt-Avui. Entre els glamourosos convidats, l’actriu Ana de Armas, el futbolista Xavi Hernàndez i la baronessa Carmen Thyssen.

  L’hotel ofereix 28 home-suites de luxe –pràcticament una apartaments- amb vistes al mar i, alguna habitació, terrat privat amb jacuzzi, amb uns preus per a la temporada alta que ronden els mil euros per nit. L’estada mínima és de 4 dies, i amb el preu s’hi inclou esmorzar, piscines, entrada a la discoteca i transport a l’aeroport.

  Entre els atractius de l’hotel, destaquen el restaurant Terra, amb el xef Paco Pérez, que també s’ocupa del grill exterior i el Beach Club. La cocteleria és pel prestigiós Manel Vehí, i la discoteca, que té un DJ resident, és una sala on també s’hi poden fer concerts.  La web de l’establiment obvia el català en favor del castellà, l’anglès i el rus. 

  A la nit inaugural,  la companyia Comediants van fer una performance amb videomapping, pirotècnia, aigua i música. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies