• Categories
 • L’Espai Carmen Thyssen aborda la sisena exposició al Monestir

  11/07/2017

  L’Espai Carmen Thyssen aborda la sisena temporada amb la mostra Un món ideal, de Van Gogh a Gauguin i Vasarely. Col·lecció Carmen Thyssen . El projecte, totalment consolidat, contempla l’ampliació en un futur proper, tant d’activitats com d’espais, en sintonia amb els seus homòlegs de Madrid, Màlaga i Andorra. La mostra serà visitable pel públic del 16 de juliol al 15 d’octubre 2017. 

  El quadre que il·lustra els fulletons i les banderoles propagandístiques de l’exposició és obra de Camille Pissarro, un altre dels grans pintors que tindran obres exposades en la nova edició d’aquesta cita anual al Monestir. 


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies