• Categories
 • L’Espai Carmen Thyssen aborda la sisena exposició al Monestir

  11/07/2017

  L’Espai Carmen Thyssen aborda la sisena temporada amb la mostra Un món ideal, de Van Gogh a Gauguin i Vasarely. Col·lecció Carmen Thyssen . El projecte, totalment consolidat, contempla l’ampliació en un futur proper, tant d’activitats com d’espais, en sintonia amb els seus homòlegs de Madrid, Màlaga i Andorra. La mostra serà visitable pel públic del 16 de juliol al 15 d’octubre 2017. 

  El quadre que il·lustra els fulletons i les banderoles propagandístiques de l’exposició és obra de Camille Pissarro, un altre dels grans pintors que tindran obres exposades en la nova edició d’aquesta cita anual al Monestir. 

  *


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2016. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0 Powered by cumesoft