• Categories
 • “Economia en colors” al Teatre-Auditori

  12/07/2017
  Un moment del programa "Economia en colors" (CCMA)

  Distesa, dinàmica, provocadora, divertida, pròxima, entenedora, diferent,… Així és l’economia quan en parla un personatge singular, un comunicador carismàtic, algú que fa que l’economia deixi de ser gris plom i s’ompli de colors.

  Xavier Sala i Martín ens acosta l’economia a través de l’entreteniment a “Economia en colors”. Amb la col·laboració de Tian Riba, Sala i Martín demostra que l’economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

  A “Economia en colors”, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan a la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vol dir “innovar”, en què consisteix el capital humà, quina és la història dels diners, i moltes coses més, tot per acostar l’economia al carrer.

  El proper dia 20 de juliol de les 20,30 h i fins les 22 h, TV3  gravarà part del programa al Teatre Auditori Narcís Masferrer amb una xerrada a càrrec del famós economista. TV3 i l’Ajuntament guixolenc cerquen públic interessat en la temàtica. 

  Per assistir de públic al Programa ECONOMIA EN COLORS a Sant Feliu de Guíxols, cliqueu en aquest enllaç

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies