• Categories
 • Notícies de l’A.D. Guíxols

  12/07/2017
  Carles Callicó marxa del Guíxols per anar a jugar a Itàlia.

  La propera temporada l’AD Guíxols tornarà a jugar a 2a Catalana, serà la quarta temporada consecutiva en aquesta categoria. Des de l’arribada del final de curs passat, la junta directiva va planificant el proper exercici 2017/18, configurant una plantilla que des de finals del mes de juny ha vist com s’incorporaven tres nous jugadors:  el vell conegut Joan Tena (Hostalric), central; Toumani Sangaré( Caldes Malavella), un jugador polivalent de 22 anys i Taofik Boukhzar (UE Calonge), migcampista de 20 anys. Per contra, Callicó no seguirà (se’n va a jugar a Itàlia), ni tampoc ho farà Caixal.

  Equips del Grup I de 2a Catalana 

  Abadessenc, Aro, Bosc de Tosca, Bescanó, Cassà, Can Gibert, Camprodon, GUÍXOLS, l´Escala, Palafolls, Palafrugell, Roses, Girona B, Sant Jaume de Llierca, Marca de l´Ham, Porqueres, Tossa i Caldes de Malavella. D’aquests 18 equip,s 6 són “nous”: Sant Jaume de Llierca, Porqueres, Marca de l´Ham, Tossa, Girona B i Caldes.

  Arrancarà la lliga al camp del Tossa

  El proppassat 7 d´enguany es va conèixer el sorteig del calendari de 2a Catalana Grup I, i l´Ateneu debutarà al terreny del recent ascendit Tossa el dia 3 de setembre vinent; el primer equip que jugarà al Josep Suñer serà el Cassà. El derbi veïnal contra l´Aro, el 17 de desembre a Sant Feliu. El campionat acabarà el dia 27 de maig de l´any que ve i l´Ateneu ho farà al camp de l´Escala. La lliga s´aturarà els dies 10, 24 i 31 de desembre; l´11 de febrer del 2018 (Carnestoltes) i per Setmana Santa, l´1 d´abril.

  Diada de l’esport ganxó

  El 16 de juny passat, va tenir lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer la “Diada de l´Esport Ganxó”, per celebrar i distingir els èxits esportius dels clubs de la nostra ciutat, i entre els que es van distingir hi havia la unió del futbol de Sant Feliu: A.D.Guíxols, Vilartagues i EF Sant Feliu, que van voler reconèixer l´equip femení de l´Escola, Campiones de lliga i ascendides a 1a Catalana.

  Nit del Campions

  El dia 22 del mateix mes, el Pavelló de Fontejau de Girona va acollir la Nit dels Campions, acte organitzat per la Federació Catalana de Futbol per clausurar la temporada, en la gran gala del futbol gironí. En el decurs del mateix es va reconèixer, per part de la Federació, als exdirectius de l´A.D.Guíxols Romà Corominas, Emili Vilert, Jaume Guinó i Agustí Flores, per la seva tasca durant dues dècades al front del degà del futbol a casa nostra i per l’estima al Guíxols. També va ser guardonat l’equip femení de l’E.F.Sant Feliu pel campionat aconseguit. 

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0