• Categories
 • La subhasta de l’Hotel Panorama torna a fracassar

  13/07/2017
  Estat actual de l'Hotel Panorama (ARXIU TG)

  Un cop acabat el termini de presentació de les instàncies per poder prendre part en la subhasta pública de tres immobles procedents de la herència intestada dels germans Anlló (acabava el 30 de juny), no s’ha presentat cap oferta per l’Hotel Panorama.

  Així, la venda de l’hotel estrella de l’herència ha tornat a fracassar, ja que no es subhastarà el proper 20 de juliol. L’únic element que es subhastarà és un habitatge del carrer de Sant Martirià, l’únic que ha rebut alguna oferta ja que l’Hotel Rex II es troba amb el mateix cas que el Panorama: no hi ha hagut ofertes. 

  Si fa tres anys no es va dur a terme la subhasta per problemes amb la inscripció al Registre de la Propietat, ara no es podrà fer en no haver rebut cap oferta, declarant-se deserta. Ara, la Mesa haurà d’obrir un procés de venda directa de l’immoble, tal i com ja es va fer amb els hotels Avenida i Regina. El preu que en demana la Generalitat no es rebaixarà i serà de 1.869.000 euros, segons el Diari de Girona. La Generalitat negociaria la venda amb les persones que s’hi han interessat i, si no sortís cap comprador, d’aquí un any s’hauria de tornar a subhastar. 

  A part d’aquests immobles, en quedaran tres per subhastar: l’Hotel Meditérraneo (l’Ajuntament ha anunciat que hi vol fer habitatge social), el Regente i el bloc del carrer Mossèn Jacint Verdaguer (ara casa ocupada), que també van quedar deserts en el seu dia. 

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies