• Categories
 • Surt de la presó el conductor homicida de Fornells

  13/07/2017
  Estat dels cotxes després de l'impacte (EL PUNT-AVUI)

  El conductor de la nostra ciutat que va provocar l’accident en què va morir una jove de 25 anys a Fornells de la Selva ja té la carta de llibertat, segons El Punt-Avui. L’Audiència de Girona l’hi ha concedit després que el seu advocat, Narcís Badosa, insistís per segona vegada en la petició perquè sortís de la presó sota fiança de 5.000 euros. Aquest cop li ha donat la raó perquè és molt difícil que l’investigat pugui reincidir en la conducció temerària ja que té lesions que li impedeixen agafar el cotxe. Segons la interlocutòria del magistrat, “és difícil que a hores d’ara torni a conduir un vehicle de motor, ja que a conseqüència de l’accident va patir lesions que l’obliguen a caminar amb crosses” tot i que el forense que el va examinar considera que “no és impossible que condueixi”, tot i que la limitació física que té ho fa complicat. D’altra banda, Medina també està en ple tractament de deshabituació a l’alcohol. “En data actual sí que es pot presumir que l’investigat no beu en excés begudes alcohòliques i durant aquest temps que ha estat a la presó no ha consumit substàncies estupefaents.” Per tot plegat, l’Audiència de Girona li concedeix la llibertat pagant una fiança de 5.000 euros. A més, s’haurà de presentar cada quinze dies al jutjat de guàrdia.

  Els tràgics fets van tenir lloc el 29 de gener de 2016 pels volts de les onze de la nit al punt quilomètric 29 de la C-65, a Fornells de la Selva, a tocar del sector del Mas Xirgu de Girona. Francisco Javier Medina, a cavall d’un Alfa Romeo i en direcció a Girona, va perdre el control del vehicle i va envair el carril contrari, per on circulava Laura Fernández. La conductora va intentar esquivar-lo, però no va poder impedir l’impacte, que va ser frontal. Hores abans d’aquest accident, Medina ja havia tingut una altra topada, a Llagostera, de la qual va fugir. Però la policia el va localitzar a la nostra ciutat, d’on és veí. Els agents li van treure el carnet i li van prohibir conduir, ja que havia begut. Però un cop la policia va marxar, Medina va tornar a agafar el cotxe, i va conduir imprudentment cap a Girona posant en perill un reguitzell de conductors que va trobar pel camí. Fins que va arribar a Fornells i va provocar l’accident mortal. Les proves mèdiques indiquen que Medina anava begut i drogat en el moment del xoc.

  Per aquests fets, Medina s’enfronta a una pena de fins a vuit anys i mig de presó que li demana l’advocat de la família de la víctima, per homicidi imprudent i conducció temerària i sota els efectes de l’alcohol i les drogues. A més, sol·licita que se li retiri el carnet durant deu anys i que pagui una indemnització de més de 300.000 euros. El fiscal reclama una pena de quatre anys de presó i una retirada de carnet de sis anys.
   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies