• Categories
 • A 197 km/h per la C-35

  17/07/2017
  El vehicle conduït per un ganxó i caçat pel radar a Llagostera (MOSSOS D'ESQUADRA)

  Agents dels Mossos d’Esquadra  van denunciar penalment el passat 14 de juliol, un home de 43 anys i amb domicili a la nostra ciutat, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

  Els fets es remunten al 27 de juny d’enguany, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 98.9 de la carretera C-35, dins del terme municipal de Llagostera. Quan passaven vuit minuts d’un quart de nou del vespre, els mossos van detectar un turisme que circulava a 197 km/h, en un tram limitat a 100 km/h. Atès que no el van poder aturar, els agents van iniciar la recerca del conductor, ja que el vehicle anava a nom d’una empresa. Després de fer diverses gestions, el passat 14 de juliol van aconseguir identificar el conductor i el van denunciar penalment com a presumpte autor un delicte contra la seguretat viària.

  Els agents, van citar l’esmentat conductor per tal que es presenti a declarar davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies