• Categories
 • Trobada de veterans del bàsquet ganxó

  18/07/2017

  Pel proper dissabte 22 de juliol a les 6 de la tarda, el Club Bàsquet Sant Feliu ha programat un torneig entre antics jugadors del club.

   I per fer-ho, cap lloc és millor que la primera pista de joc que va tenir el club: la pista del passeig, arran de mar.  Un torneig que el club ha anomenat “CBSF Old School Legends” per donar-li un aire més americà. 

  Tothom que vulgui inscriure’s per jugar ha d’enviar un correu a veterans.cbsf@gmail.com o a través del web del club


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies