• Categories
 • De Sant Feliu al Ripollès en bicicleta

  20/07/2017
  Alcaldes, regidors i representants del Consorci de les Vies Verdes i la Diputació de Girona © ACN

  La xarxa de vies verdes de les comarques gironines incorporarà més de 65 quilòmetres nous que permetran per primer cop connectar de forma continuada la Costa Brava amb el Pirineu, des de Sant Feliu de Guíxols fins a Gombrèn, segons comunicat de l’ACN. 

  El projecte es va presentar oficialment ahir dimecres amb la presència dels alcaldes o regidors dels 13 nous municipis que s’hi incorporen. Pel Consorci de Vies Verdes, completar aquests trams era una “reivindicació històrica” pendent des del 2008 i confien que serà un revulsiu per al territori.

  El president del Consorci, Albert Gómez, creu que aquesta és una obra “estratègica” que permetrà “vertebrar millor” el que ja hi hi havia construït. El fet que permeti per primer cop anar amb bicicleta des de la nostra ciutat fins a Gombrèn (Ripollès) de forma continuada serà un revulsiu pel territori,  sobretot per al Pla de l’Estany, que fins ara no tenia cap tram de la via verda. Aquest nou tram fa que  la demarcació de Girona ja sigui una “destinació cicloturística madura i consolidada”, en paraules de Gómez,   i amb  d’altres ampliacions que vindran en un futur volen que Girona sigui un “referent europeu”.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies