• Categories
 • Toni Cassany exposa 30 anys de paisatges a la Cambra de Comerç

  20/07/2017
  Quadre de Toni Cassany, vista de Sant Feliu de Guíxols des de les Bateries. (Foto: JOAN SERRA)

  El gironí Toni Cassany, professor i pintor, exposa els quadres que conformen els seus “30 anys de pintures” fins el 31 de juliol a la Cambra De Comerç de Sant Feliu, després d’haver iniciat el recorregut expositor a la galeria El Claustre de la seva ciutat.

  Cassany pinta paisatges majoritàriament empordanesos, amb alguna incursió en d’altres territoris. Unes estampes que busquen la profunditat de la imatge i la tranquil·litat de l’esperit. Així, Roses -on havia viscut-, els Aiguamolls, Cadaqués, la plana de l’Empordà i d’altres vistes empordaneses formen part de la seva obra, entre les quals un quadre de la nostra ciutat vista des del mirador de les Bateries, un quadre fet expressament amb motiu de la seva exposició. 

  Els seus quadres realistes i espectacularment acolorits cerquen la profunditat i la textura adequades mitjançant altres complements materials afegits amb l’objectiu que l’espectador gaudeixi del silenci tranquil·litzador de l’impactant paisatge empordanès. 

  L’exposició, en què també es pot comprar el llibre homònim que David Pagès Cassú ha fet per repassar els 30 anys de carrera artística de Cassany, es pot visitar fins el dia 31 de juliol, de dilluns a diumenge d’11 a 13’30 al matí i de 18 a 21h a la tarda. 

   

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies