• Categories
 • Antifrau fa investigar un “hotel fantasma” a Port Salvi

  26/07/2017
  L'hotel Eden Roc té un edifici contigu que Antifrau demana investigar (EDEN ROC)

  L’Oficina Antifrau de Catalunya ha reclamat a l’Ajuntament que investigui una construcció annexa a l’hotel Eden Roc, a la qual anomenen “hotel fantasma”, una casa situada al carrer Port Salvi, 122.  

  Antifrau també ha amonestat l’Ajuntament per no haver obert cap expedient ni haver aplicat cap sanció en matèria urbanística quan els tècnics municipals van detectar el 2014 que la casa s’utilitzava amb fins hotelers i no com a habitatge. Antifrau afirma que fins el setembre del 2015 no es van complir els requisits perquè la construcció es considerés habitatge d’ús turístic, i que l’Ajuntament hauria d’haver controlat les obres o, fins i tot, suspendre l’activitat.

  El govern s’excusa en què, quan va entrar a l’Ajuntament el juny de 2015, es va trobar un requeriment d’informació d’Antifrau referent a aquesta construcció, i que van presentar la documentació. Ara fa un parell de mesos,  Antifrau es va tornar a dirigir a l’Ajuntament perquè investigués, en un termini de 30 dies, si aquest  edifici és residencial, hoteler o turístic, un termini que s’ha hagut d’ampliar perquè cal sol·licitar una ordre judicial per entrar a la finca.

  El 2014 els tècnics municipals ja van haver d’inspeccionar l’edifici quan la propietat va demanar la llicència de primera ocupació, ja que van detectar que l’obra executada no concordava amb el projecte presentat a Urbanisme ni amb la llicència d’obres concedida. En la inspecció van veure que enlloc d’un habitatge, es tractava d’un annex de l’hotel, amb  la cuina, menjador i sala d’estar convertits en una suite o amb habitacions amb número, obertura amb targeta i banys preparats com en un hotel.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies