• Categories
 • El Club Aquàtic Xaloc, amb molta activitat

  04/08/2017
  D'esquerra a dreta, els participants del Xaloc a l'Ironman de Vitòria: Marc Bernabé, Jordi González i Marc Roura. (Foto: C.A.XALOC)

  Quan arriba el bon temps, l’activitat dels esports d’aigua es multiplica. Així, a l’estiu és quan el Club Aquàtic Xaloc pot organitzar més activitats, i participar en les organitzades per altres clubs.

  Per exemple, ja fa gairebé un mes que el Xaloc va participar en l’Ironman de Vitòria, concretament el 9 de juliol. El club va poder comptar amb una bona molt bona representació de triatletes al País Basc: Marc Bernabé i Mark Roura s’estrenaven en la distància més llarga de les proves de triatló. Segur que l’experiència de Jordi González i Rafa Guerrero els va ser de gran ajuda. I les supporters van ser un factor de motivació molt important.

  Rafa Guerrero, el primer del Xaloc en arribar al final de l’Ironman de Vitòria (C.A. XALOC)

  Els resultats d’aquesta prova no van ser per estar descontents: com era d’esperar, el triatleta Rafa Guerrero va ser el primer ganxó a creuar la línia d’arribada amb un temps de 10 h 33 min (inclosa una penalització gens merescuda de 5 minuts). Molt seguit va arribar Mark Roura amb un temps de 10h 35 min. Roura és l’entrenador de natació del Club Aquàtic Xaloc, i va ser el tercer participant de tot l’Ironman en sortir de l’aigua, demostrant la una vegada més la seva superioritat en el medi aquàtic. 
  Seguidament va arribar Marc Bernabé, amb un temps de 11 h 8 min., que també s’estrenava amb la distància ironman i que va trobar en Jordi González (amb un temps de 11h 27min) un gran guia i company d’entrenament,  tot i els problemes patits al piramidal. González és un triatleta amb molta experiència en la distància ironman – ja en porta uns quants a les espatlles- i ja ha manifestat que la propera temporada s’agafarà un descans i farà distàncies més curtes. La distància ironman, però,  li corre per les venes i ben segur que no trigarà massa a fer el proper.

   

   

   

  Un mes després i amb les forces recuperades estan tots molt contents d’haver viscut l’experiència junts i els lligams entre ells s’han fet més forts.

   

   

   

  Properes activitats del Club Aquàtic Xaloc

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0