• Categories
 • Mor ofegat un banyista a la platja de Sant Pol

  07/08/2017
  Foto: ENFO/RÀDIO CAPITAL

  Un home de 78 anys ha mort ofegat aquest matí a la platja de Sant Pol.

  Segons Protecció Civil, l’avís s’ha produït poc després de les nou del matí quan uns testimonis han alertat al 112 que un home es trobava inconscient a l’aigua i que havia estat traslladat fins a la platja. Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques hi han traslladat un helicòpter i una ambulància, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. A l’hora dels fets, encara no hi havia vigilància.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies